Σε αυτό το επεισόδιο, στον Αμυγδαλεώνα Βασιλειάδη, ψήνουμε Πρόβειο παϊδάκι στη σχάρα. Ένα κρεατικό που δεν χρειάζονται λόγια για την γεύση του, παρόλα αυτά βάζουμε την πινελιά μας μαρινάροντάς το με μουστάρδα με μέλι και δείχνουμε πως μπορεί ν’ απογειώσει την γεύση του…
… όπως πάντα, παρέα με τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’
Συνοδεύεται με Πατζαροσαλάτα & Παντζάρι #Pitenis με καβουρδισμένα αμύγδαλα και μαύρο σκόρδο με μέλι Black Garlic
Διατροφική Αξία:
Για τα Παϊδάκια ανά 100g
Ενέργεια 337 kcal / 1410 kJ
Λιπαρά 23.3 g
Κορεσμένα 8.6 g
Υδατάνθρακες 0.5 g
Σάκχαρα 0.0 g
Εδώδιμες Ίνες 0.0 g
Πρωτεΐνες 28.6 g
Αλάτι 1.5 g
Για τη Σαλάτα ανά 100g
Ενέργεια 459 kcal / 1922 kJ
Λιπαρά 39.9 g
Κορεσμένα 5.6 g
Υδατάνθρακες 19.2 g
Σάκχαρα 16.6 g
Εδώδιμες Ίνες 1.5 g
Πρωτεΐνες 6.6 g
Αλάτι 0.49 g