Συστατικά
Συστατικά: Κέτσαπ 37% [νερό, τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης, γλυκόζη, ξύδι κρασιού, ζάχαρη, αλάτι, καρυκεύματα (ενισχυτικά γεύσης: Ε621, Ε635), πηκτικοί παράγοντες: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, ξανθάνη], νερό, γλυκόζη, ζάχαρη, ξύδι, σιρόπι από ζαχαρότευτλα, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, άρωμα, σκόρδο και κρεμμύδι σκόνη, συντηρητικά: Ε202, Ε211. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σινάπι.
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Δοκιμάστε την BBQ sauce Pitenis σε πολλές διαφορετικές χρήσεις για να απολαύσετε την γεύση της:
• Χρησιμοποιήστε την ως μαρινάδα για κρέας, όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό ή κοτόπουλο, πριν το ψήσετε ή το ψήστε στη σχάρα.
• Αλείψτε την πάνω σε ψητά κοτόπουλα, ριμπς ή μπριζόλες για να δώσετε μια πλούσια και γευστική επικάλυψη.
• Χρησιμοποιήστε την ως dipping sauce για τσιπς, κοτομπουκιές ή λουκάνικα για μια πικάντικη εμπειρία σνακ.
• Προσθέστε την στο burger σας για να δώσετε μια εξαιρετική γεύση και υφή.
•Αλείψτε την πάνω σε σάντουιτς για να προσθέσετε μια πικάντικη και αρωματική νότα.
• Χρησιμοποιήστε την σαν dressing σε σαλάτες για να προσθέσετε μια γεύση BBQ.
• Ανακαλύψτε τις δικές σας προτιμήσεις και εξερευνήστε την ποικιλία των χρήσεων που προσφέρει η BBQ sauce Pitenis για να απολαύσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Συνταγή:Χοιρινή πανσέτα με BBQ Sauce Pitenis
Τοποθετείτε ένα κιλό πανσέτα σε ένα βαθύ μπολ ή ταψί και περιχύνετε την BBQ sauce. Βάζετε το σκεύος στο ψυγείο για 24 ώρες για να μαριναριστεί αφού το σκεπάσετε με μια διάφανη μεμβράνη.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C και ψήνετε την πανσέτα για περίπου δύο ώρες. Περιχύνετε ανά διαστήματα με BBQ sauce για να μην στεγνώσει το κρέας.