Συστατικά
Συστατικά: Πράσινο πιπεράκι 57% (νερό, αλάτι, συντηρητικά: E211, μεταθειώδες νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ), γέμιση με τυρί 40% [μυζήθρα (τυρόγαλα, αλάτι), μπαχαρικά, σκόρδο, συντηρητικό: E202, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ], ηλιέλαιο, κόκκινη πιπεριά. (Τα ποσοστά υπολογίζονται επί του στραγγιστού βάρους)
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Το μακεδονικό πιπεράκι γεμισμένο είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις. Μερικές προτάσεις:
• Προσθέστε το σε σαλάτες για να προσδώσετε μια πινελιά πικάντικης γεύσης.
• Χρησιμοποιήστε το ως γαρνιτούρα για πιάτα με κρέας ή ψάρι.
• Προσθέστε το σε πίτες ή τάρτες για να προσδώσετε πλούσια γεύση.
• Απολαύστε το με ένα ποτήρι κρασί, τσιπουράκι ή με την μπύρα σας, ως σνακ ή συνοδευτικό.
• Χρησιμοποιήστε το σε σάντουιτς για μια πικάντικη νότα.
• Προσθέστε το σε αυγά τηγανητά ή ομελέτα για ένα διαφορετικό γεύμα.
• Χρησιμοποιήστε το σε πιάτα με ζυμαρικά για πρωτότυπη γεύση.
• Προσθέστε το σε ριζότο για να το αναβαθμίσετε με πικάντικη νότα.
• Προσφέρετε το σε ένα μπουφέ ως μια γευστική πρόταση για τους καλεσμένους σας.
Αυτές οι προτάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε το μακεδονικό πιπεράκι με διαφορετικούς τρόπους και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.