Συστατικά
Συστατικά: Παντζάρι 43%, Μαγιονέζα 33% [Φυτικό έλαιο (σογιέλαιο ή ηλιέλαιο), νερό, κρόκος αυγού παστεριωμένος, Μουστάρδα 2% (νερό, ξύδι, σινάπι, φυσικό άμυλο καλαμποκιού, άρωμα μουστάρδας), φυτικές ίνες], έδεσμα (γάλα άπαχο αφυδατωμένο, φοινικέλαιο, πρωτεΐνες γάλακτος, καλλιέργεια, πηκτικός παράγοντας: ζελατίνη), μαϊντανός, σκόρδο, αλάτι, ξύδι, ζάχαρη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: Ε202, Ε211. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από σέλινο.
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Η παντζαροσαλάτα είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις εποχές, είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι.
• Μπορείτε να τη σερβίρετε με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς για να προσθέσετε υφή και να ανανεώσετε τη γεύση. Το ξινόμηλο προσφέρει μια αρμονική ισορροπία γεύσης, ενώ ο φρέσκος μαϊντανός προσθέτει φρεσκάδα.
• Χρησιμοποιήστε την παντζαροσαλάτα ως συνοδευτικό σε ένα γεύμα με κρέας ή ψάρι.
• Προσθέστε την σε σάντουιτς ή μπέργκερ για να του δώσετε μια διαφορετική και ανανεωτική γεύση.
• Προσθέστε την παντζαροσαλάτα σε τάρτα, κρουασάν ή κουλούρι για να προσθέσετε χρώμα και γεύση.
• Σερβίρετε την παντζαροσαλάτα μαζί με κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι ως μια δροσερή σαλάτα για το καλοκαίρι.
• Προσθέστε την σε μια πίτσα για να προσφέρετε μια διαφορετική γευστική εμπειρία.
• Χρησιμοποιήστε την παντζαροσαλάτα ως γαρνιτούρα σε μακαρονάδες ή ριζότο για να προσθέσετε φρεσκάδα και χρώμα.
• Σερβίρετε την με φρέσκο ψωμί ή τοστ για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ.
• Για μια τολμηρή παραλλαγή, μπορείτε να τυλίξετε την παντζαροσαλάτα σε φύλλο κρούστας και να τη συνοδέψετε με το sauce γιαουρτιού Pitenis για μια απολαυστική και πρωτότυπη γευστική εμπειρία.