Συστατικά
Συστατικά: Ρέγγα ολόκληρη καπνιστή [ρέγγα (Clupea harengus), νερό, αλάτι, φυσικός καπνός, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από μαλάκια, σόγια, γάλα, σέλινο, θειώδη], αλάτι, μπαχαρικά.
Περιοχή αλίευσης: FAO 27 ΒΑ Ατλαντικός
Αλιεύτηκε με πελαγιακές τράτες με ζευγαρωτά σκάφη
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
•Κόψτε τη ρέγγα σε φέτες και σερβίρετέ την με σαλάτες και λεμονάτη σάλτσα.
•Προσθέστε τη σε σαλάτες θαλασσινών για να προσδώσετε έναν καπνιστό και πικάντικο χαρακτήρα.
•Χρησιμοποιήστε τη ρέγγα σε σάντουιτς ή μπέργκερ με ταραμοσαλάτα, παντζάρι, ψητή πιπεριά Φλωρίνης και μουστάρδα, για να προσθέσετε πλούσια γεύση και άρωμα.
•Προσθέστε τη σε ριζότο θαλασσινών, θαλασσινές πίτες ή τάρτες για ένα γευστικό αποτέλεσμα.
•Χρησιμοποιήστε τη ρέγγα σε πιάτα με ζυμαρικά, όπως πένες ή σπαγγέτι, για να δώσετε έντονη γεύση και άρωμα.
•Συνοδεύστε τις σούπες με όσπρια για έναν εκπληκτικό συνδυασμό γεύσεων.
•Χρησιμοποιήστε τη ρέγγα για να προσθέσετε γεύση σε μαρινάδες για ψάρια ή θαλασσινά.
•Σερβίρετε τη ρέγγα σαν μεζέ συνοδευμένη με λεμόνι και ελαιόλαδο για το ούζο ή τσίπουρο.