Συστατικά
Συστατικά: Ρέγγα φιλέτο καπνιστό [ρέγγα (Clupea harengus), νερό, αλάτι, φυσικός καπνός, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από μαλάκια, σόγια, γάλα, σέλινο, θειώδη], αλάτι, μπαχαρικά.
Περιοχή αλίευσης: FAO 27 ΒΑ Ατλαντικός
Αλιεύτηκε με πελαγιακές τράτες με ζευγαρωτά σκάφη
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
•Χρησιμοποιήστε τη ρέγγα φιλέτο καπνιστή και μαριναρισμένη με μπαχαρικά για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική σαλάτα θαλασσινών με λαχανικά και δροσερές σάλτσες.
•Προσθέστε τη σε πίτσα για να προσφέρετε μια ξεχωριστή πικάντικη γεύση και άρωμα.
•Χρησιμοποιήστε την καπνιστή ρέγγα σε πιάτα ζυμαρικών για να προσθέσετε πλούσια γεύση και υπέροχο άρωμα.
•Προσφέρετε τη φιλέτο ρέγγας σε ξεχωριστό πιάτο ως μεζέ ή ορεκτικό για το ούζο ή τσίπουρο εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας.
•Προσθέστε την σε σάντουιτς με πίκλες αγγουριού, κάπαρη και άνηθο, για μια γευστική πινελιά και μια διαφορετική επιλογή από το συνηθισμένο.
•Χρησιμοποιήστε τη φιλέτο ρέγγας σε θαλασσινά risotto για να προσθέσετε έναν εκπληκτικό καπνιστό χαρακτήρα και πλούσια γεύση.
•Προσθέστε την σε ριζότο με θαλασσινά για ένα εξαιρετικά αρωματικό και γευστικό πιάτο.
•Προσφέρετε τη φιλέτο ρέγγας ως μέρος ενός θαλασσινού πιάτου με γαρίδες, μύδια και καλαμάρια για μια πλούσια συνδυασμένη γεύση.
•Προσθέστε τη σε σαλτσούλες και κρεμώδεις σάλτσες για να τους δώσετε μια εξωτική και πικάντικη νότα.
•Χρησιμοποιήστε την καπνιστή ρέγγα σε σούπες θαλασσινών για να προσθέσετε ένα έντονο αρωματικό στοιχείο και πλούσια γεύση.