Συστατικά
Συστατικά: Μαγιονέζα 53% [Φυτικό έλαιο (σογιέλαιο ή ηλιέλαιο), νερό, κρόκος αυγού παστεριωμένος, Μουστάρδα 3,3% (νερό, ξύδι, σινάπι, φυσικό άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, ζάχαρη, άρωμα μουστάρδας), φυτικές ίνες], σουρίμι καβουριού [άσπρο ψάρι (Nemipterus bleekeri), άμυλο σιταριού, καλαμποκιού, πατάτας και ταπιόκας, πρωτεΐνη σόγιας, αλάτι, ζάχαρη, άρωμα & εκχύλισμα καβουριού, κρασί από ρύζι, σογιέλαιο, ασπράδι αυγού, χρωστικές: Ε120, Ε160c], έδεσμα (γάλα άπαχο αφυδατωμένο, φοινικέλαιο, πρωτεΐνες γάλακτος, καλλιέργεια, πηκτικός παράγοντας: ζελατίνη), Κέτσαπ 5% [νερό, τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης, γλυκόζη, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, καρυκεύματα (ενισχυτικά γεύσης: Ε621, Ε635), πηκτικοί παράγοντες: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, ξανθάνη], καρότο (καρότο, αλάτι, ξύδι, ζάχαρη, κιτρικό οξύ), κονιάκ, ανθόγαλα (ανθόγαλα, σταθεροποιητής: Ε466), ζάχαρη, πικάντικη σάλτσα (κριθάρι, σέλινο), αλάτι, μπαχαρικά, φυτικές ίνες, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: Ε202, Ε211.
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Η καβουροσαλάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
• Μπορείτε να την απολαύσετε σε κρουασάν, σάντουιτς ή wraps, προσθέτοντας την σε φρέσκο ψωμί με λαχανικά και αβοκάντο.
• Επίσης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως γέμιση για τάκος ή να την σερβίρετε ως dip με τοστ, κράκερς ή λαχταριστά λαχανικά sticks.
• Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά καβουροσαλάτας σε μια φρέσκια σαλάτα για να την αναβαθμίσετε με τη γεύση της θαλασσινής νότας.
• Φανταστικός μεζές για να απολαύσετε το τσιπουράκι, το ουζάκι ή την μπίρα σας!
Ανεξάρτητα από τον τρόπο χρήσης, η καβουροσαλάτα θα προσθέσει πλούσια γεύση και υφή στο γεύμα σας.