Συστατικά
Συστατικά: Μαγιονέζα 65% [Φυτικό έλαιο (σογιέλαιο ή ηλιέλαιο), νερό, κρόκος αυγού παστεριωμένος, Μουστάρδα 4% (νερό, ξύδι, σινάπι, φυσικό άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, ζάχαρη, άρωμα μουστάρδας), φυτικές ίνες], χοιρινή ωμοπλάτη 31% [κρέας χοιρινό, αλάτι, καρυκεύματα, νερό, άμυλο πατάτας, δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, καρύκευμα με σέλινο, πρωτεΐνη σόγιας, αρωματικές ύλες με σόγια (μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, γλουτένη, αλβουμίνη, θειώδη, ξηρούς καρπούς)], Μουστάρδα 2,3% (σινάπι), Κέτσαπ 1,3% [τοματοπολτός, πηκτικοί παράγοντες: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, ξανθάνη], ζάχαρη, ξύδι, αρώματα (ενισχυτικά γεύσης: Ε621, Ε635), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: Ε202, Ε211. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από σουσάμι.
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
•Προσθέστε τη ζαμπονοσαλάτα σε φρέσκο ψωμάκι ή ψωμί του τοστ και δημιουργήστε νόστιμα σάντουιτς για ένα γρήγορο γεύμα.
•Χρησιμοποιήστε την για να πλαισιώσετε άλλες σαλάτες, όπως πατατοσαλάτα, κηπουρού, ή ρώσικη σαλάτα, προσθέτοντας πλούσια γεύση και πρωτεΐνη.
•Επικάλυψη για κριτσίνια: Απλώστε τη ζαμπονοσαλάτα πάνω σε φρέσκα κριτσίνια και δημιουργήστε ένα γευστικό και τραγανό σνακ.
• Χρησιμοποιήστε τη ζαμπονοσαλάτα ως γέμιση για τάρτες ή φύλλο πίτας για ένα πλούσιο και γευστικό αποτέλεσμα.
•Προσθέστε την ως επικάλυψη σε πίτσα για να προσθέσετε πιο πλούσια γεύση και πρωτεΐνη.
•Τopping για μακαρονάδες: Προσθέστε την σε μακαρονάδες, όπως σπαγγέτι ή μακαρονάκια, για να προσθέσετε ένα ενδιαφέρον στρώμα γεύσης στο πιάτο σας.
Αυτές είναι μερικές ιδέες για να αξιοποιήσετε τη ζαμπονοσαλάτα και να προσθέσετε γεύση σε διάφορα πιάτα. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας συνταγές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.