Συστατικά
Συστατικά: Μαγιονέζα 63% [Φυτικό έλαιο (σογιέλαιο ή ηλιέλαιο), νερό, κρόκος αυγού παστεριωμένος, Mουστάρδα 4% (νερό, ξύδι, σινάπι, φυσικό άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, ζάχαρη, άρωμα μουστάρδας), φυτικές ίνες], χοιρινή ωμοπλάτη [σπάλα χοιρινή, νερό, άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη σόγιας, αλάτι, χοιρινό κολλαγόνο, μαλτοδεξτρίνη, μπαχαρικά (σέλινο), αρωματικές ύλες (σόγια), ζάχαρη, φυτικές ίνες εσπεριδοειδών, δεξτρόζη, άρτυμα καπνιστών τροφίμων. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη], τυρί γκούντα (παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, καλλιέργεια, πυτιά), αγγουράκι γλυκόξινο (αγγουράκι τουρσί, αλάτι, ξύδι, ζάχαρη, καρυκεύματα, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: Ε509), ξύδι, μπαχαρικά, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: Ε202, Ε211. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από σουσάμι.
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Συνοδεύει τέλεια κρέας και πουλερικά, ενώ τρώγεται και σκέτη πάνω σε ψωμί ή σε κρακεράκια. Επίσης, η ουγγαρέζα, όπως και οι υπόλοιπες αλοιφές χρησιμοποιείται μέσα σε ζεστά και κρύα σάντουιτς.
• Δοκιμάστε τη σε σάντουιτς με μαρούλι, ντομάτα και αγγουράκι φρέσκο,
• Σε μακαρονοσαλάτα με λαχανικά (πιπεριές, αγγούρι),
• Σαν ντιπ με ψωμάκια η κριτσίνια,
• Σε μια κλασική σαλάτα του σεφ
• Και για τους πιο τολμηρούς, σαν γέμιση σε ατομικές σφολιάτες σε απάντηση μιας κλασσικής ζαμπονοτυρόπιτας.