Συστατικά
Συστατικά: Μαγιονέζα Vegan [Φυτικό έλαιο (Σογιέλαιο ή ηλιέλαιο), νερό, Μουστάρδα (νερό, ξύδι, σινάπι, φυσικό άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη, φυσική χρωστική: κουρκουμίνη, συντηρητκό:Ε211, άρωμα μουστάρδας), ζάχαρη, ξύδι, αλάτι, πηκτικοί παράγοντες: τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, κόμμι γκουάρ και ξανθάνης, ρυθμιστής οξύτητας: Ε330, συντηρητικό: Ε202, αντιοξειδωτικοί παράγοντες: EDTA, εκχύλισμα δενδρολίβανου], λαχανικά σε μεταβαλλόμενες αναλογίες (σέλινο, καρότο, αγγουράκι, αλάτι, ξύδι, ζάχαρη, καρυκεύματα, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: Ε509), ζάχαρη, ξύδι, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: Ε202, Ε211. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από σουσάμι.
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Η κηπουρού vegan μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ορίστε μερικές προτάσεις χρήσεων για να αξιοποιήσετε αυτήν την νόστιμη συνταγή:
• Απολαύστε την ως ελαφρή γεύμα ή σνακ. Σερβίρετε την με τοστ, κράκερς ή φρέσκα λαχανικά ως dip.
• Χρησιμοποιήστε την κηπουρού vegan ως γέμιση για μαρούλι, φρέσκες τορτίγιες ή ακόμη και για να γεμίσετε τα μανιτάρια.
• Προσθέστε την σε σάντουιτς ή σαλάτες. Αποτελεί μια νόστιμη προσθήκη που θα προσδώσει φρεσκάδα και γεύση.
• Χρησιμοποιήστε την κηπουρού vegan ως συνοδευτική σάλτσα για πίτσες, ναγκέτς ή τηγανητές πατάτες.
• Προσφέρετε την σε μια ποικιλία μεζέδων ή παρουσιάστε την σε ένα μπουφέ ως υγιεινή και γευστική επιλογή.
• Χρησιμοποιήστε την κηπουρού vegan ως γέμιση για μπιφτέκια, κεφτεδάκια ή τηγανίτες.
Αυτές είναι μερικές ιδέες για να αξιοποιήσετε την κηπουρού vegan και να προσθέσετε υγιεινή και νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ιδέες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη δημιουργικότητά σας.