Τυρί φέτα

Τυρί φέτα

Η φέτα είναι το πιο διαδεδομένο τυρί στην Ελλάδα. Παρασκευάζεται από φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα. Έχει κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση, με ελαφριά αλμυρή νότα. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, πίτσες, παξιμάδια και ως γαρνιτούρα σε πολλά ελληνικά πιάτα. Η φέτα είναι απαραίτητο συστατικό της μεσογειακής κουζίνας.
Από 25,31€
Συστατικά
Συστατικά: Τυρί Φέτα (αιγοπρόβειο γάλα,)
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Ο "λευκός χρυσός" της χώρας που κατέχει περίοπτη θέση στο ελληνικό τραπέζι. Η φέτα είναι ένα ευέλικτο τυρί με πολλούς τρόπους χρήσης.
•Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, όπως η ελληνική χωριάτικη σαλάτα, ή με ζεστό φρέσκο ψωμί.
•Είναι ιδανική για να γεμίσει πιπεριές ή να προστεθεί σε πιάτα με λαχανικά και ρύζι.
•Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πίτες, πίτσες, τάρτες και σάντουιτς.
Οι δυνατότητες είναι πολλές και εξαρτώνται από τη δημιουργικότητά σας!

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr

ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ 1493
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal 361
ΛΙΠΑΡΑ 35.4
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 6.2
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 9.2
ΣΑΚΧΑΡΑ 2.2
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 2.2
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 2.4
ΑΛΑΤΙ 1.36

Προτεινόμενα προϊόντα Τυροκομικά