Σήμερα, μαγειρεύουμε παρέα ψαρονέφρι με σάλτσα Άιβαρ (σαλάτα πάπρικας) με συνοδεία κρύας Αγιορείτικης Σαλάτας. Δείτε το έως το τέλος για No Food-Waste Tips & Cooking με ένα γευστικό γύρο από τα περισσεύματα του καθαρισμένου φιλέτου. … όπως πάντα, με τους σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Καλέα Δώρας, στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της εταιρείας #PitenisSA.
Related posts
Κοτόπιτα με Κοτοσαλάτα
Posted on
0
Σουφλέ σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα
Posted on
0
Κότσι χοιρινό με γλάσο σαν Virginia Ham
Posted on
0