agroktima

Σε άλλη μία εξόρμησή μας στην ύπαιθρο, επισκεπτόμαστε το Αγρόκτημα Παπαδόπουλος και μαγειρεύουμε…
Πανσέτα Γεμιστή με Γραβιέρα παραγωγής του Αγροκτήματος και Πιπεράκι Καμπανάκι με Γέμιση Τυριών #Pitenis
…παρέα με τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’

Συνοδεύεται με Γλυκοπατάτες Βουτύρου με μαϊντανό.

Διατροφική Αξία:
Ενέργεια 815 kcal / 3412 kJ
Λιπαρά 43 g
Κορεσμένα 15 g
Υδατάνθρακες 24 g
Σάκχαρα 7.9 g
Φυτικές Ίνες 5.1 g
Πρωτεΐνες 75 g
Αλάτι 9.4 g

Tips:
• Είναι προτιμότερο η καρύκευση να γίνει από την προηγούμενη μέρα
• Στον ξυλόφουρνο θα χρειαστεί περίπου 2,5 ώρες να ετοιμαστεί. Σε σπιτικό φούρνο, στους 200°C, με αέρα, θα χρειαστεί περίπου μία ώρα
• Μόλις ετοιμαστεί το κρέας, ανοίγουμε την λαδόκολλα, το αλείφουμε με το γλάσο και το βάζουμε στον φούρνο για 5-10 λεπτά για να πιάσει μία ωραία – τραγανή κρούστα
• Για να διατηρηθούν οι γλυκοπατάτες χωρίς να μαυρίσουν, αλλά και για να αρωματιστούν, προσθέτουμε ελαιόλαδο

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X