s1e8

Μαγειρεύουμε Spare Ribs με Barbeque (BBQ) Sauce, Πατατοσαλάτα Νηστίσιμη και Dressing Γιαουρτιού #Pitenis…
… όπως και με Γλυκόξινο Αγγουράκι ‘Ανθός’ #Pitenis, τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’, και τα Κόλιανδρο, Κρεμμύδι, Σκόρδο, Λεμονάτο Πιπέρι, Volcano Chilli Blend, Μπούκοβο Γλυκό, Αλάτι Καπνιστό και το υπέροχο Μείγμα 4ων Πιπεριών του ‘Μπαγκατζούνη’.
Συνοδεύεται με Ξυνόμαυρο-Μοσχόμαυρο ή με Cabernet Sauvignon-Merlot ‘Μπελίδη’

TIPs:

  • Αλατίζουμε την επιφάνεια του κρέατος για να αποφύγουμε τα πολλά υγρά
  • Κάνουμε μικρές χαρακιές στο κρέας έτσι ώστε ν’ αφομοιωθεί η γεύση σ΄όλη την μάζα του
  • Για να μην φύγει το μπαχάρωμα από την επιφάνεια του κρέατος, το κάνουμε ελαφρύ μασάζ με λίγο ελαιόλαδο
  • Μπορούμε να βάλουμε, το κρέας με τα καρυκεύματα, από την προηγούμενη ημέρα στο ψυγείο, για να τ’ απορροφήσει καλύτερα
  • Το BBQ-Γλάσο πρέπει να μην είναι πολύ ρευστό, ώστε να μην ρέει από το κρέας
  • Ο Πουρές Πατατοσαλάτας είναι καλύτερα να μένει με κομμάτια πατάτας και όχι να’ ναι βελούδινος

Και… όπως πάντα… με τους Executive Chef Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Καλέα Δώρας, στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της εταιρείας #PitenisSA

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X