Μαγειρεύουμε Cheese Steak Sandwich με Χτυπητή, BBQ Sauce και Μαγιονέζα #Pitenis…
… όπως και με Γλυκόξινο Αγγουράκι ‘Ανθός’ #Pitenis, τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’.
TIPs:
• το κρέας μαζί με το κρεμμύδι πρέπει να καραμελώσουν στο μαντέμι
• το αγγούρι τουρσί πρέπει να ‘ναι σε μεγάλα κομμάτια για να μην χαθεί η γεύση μέσα στην πλούσια γεύση του κρέατος
• η σάλτσα χτυπητής δεν πρέπει να βράσει
Και… όπως πάντα… με τους σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα.