s2e2

Σαλατοπιτάκια #Pitenis σε φύλλο κρούστας…
…με διάφορα προϊόντα #Pitenis:
Τυροκαφτερή,
Κοτοσαλάτα,
Αγιορείτικη,
Πατατοσαλάτα και Barbecue Sauce (BBQ),
Σκουμπρί με αποξηραμένα κρεμμύδια,
Παστουρμά Ψαριού με Ταραμοσαλάτα,
Παστουρμά Ψαριού με Λιαστή Ντομάτα #Pitenis

… όπως και με τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’

Συνοδεύονται με Μαγιονέζα με Κρόκο και Barbecue Sauce (BBQ) #Pitenis.

Tips
• Το λάδι στο τηγάνι δεν πρέπει να είναι πολύ καυτό γιατί θα μαυρίσουν απέξω και δεν θα ψηθούν ως μέσα τα φύλα
• Γυρίζουμε συνεχώς τα πιτάκια για να διατηρηθεί το χρώμα ίδιο σε όλο το σώμα τους
• Αφαιρούμε πάντα από το τηγάνι σε χαρτί για να απορροφηθούν τα λάδια
• Στο τηγάνισμα μας ενδιαφέρει μόνο να ψηθούν τα φύλα και όχι η γέμιση

Και… όπως πάντα… με τους σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Καλέα Δώρας, στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της εταιρείας #PitenisSA

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X