Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας Αθηναίος και ένας Κρητικός κατά το ήμισυ τυλίγουν γιαπράκια??? Χριστούγεννα στην Κοζάνη… Και ναι το τόλμησαν… Οι Σεφ μας τυλίγουν γιαπράκια σε γιορτινή διάθεση… Η χρόνια παράδοση μας στην παρασκευή λάχανου αρμιά με το παραδοσιακό Κοζανίτικο τρόπο, γίνεται η αιτία για τους δύο να τολμήσουν να κάνουν το πιο παραδοσιακό και ξακουστό Κοζανίτικο πιάτο των γιορτών. Και βρισκόμαστε ακόμα στα ορεκτικά…
Και το ταξίδι συνεχίζεται…
• Όλα τα προϊόντα της εταιρίας που χρησιμοποιούν οι Σεφ μας μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop μας.
Με τους Executive Σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα, της εταιρείας #PitenisSA