s2e13

Σήμερα, μαγειρεύουμε και ετοιμάζουμε την ψυχολογία μας για τα Χριστούγεννα. Βγάζουμε από τα βαρέλια την ‘σπιτική’ Αρμιά μας και ξεκινάμε τα προεόρτια μεζεδάκια με λάχανο, παγωμένο τσίπουρο, ενώ ταυτόχρονα μαγειρεύουμε ένα υπέροχο αυγολέμονο με πράσο, λάχανο αρμιά και χοιρινό λαιμό με κόκκαλο, για το οποίο τελικά είμαστε περήφανοι με το αποτέλεσμα… Γλώσσες λένε ότι μερίδιο της επιτυχίας του πιάτου οφείλεται στα τσίπουρα… Τσιπουράκι, καλή διάθεση και Λάχανο αρμιά #Pitenis

παρέα με τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’

Συνοδεύεται με μεζεδάκια από προϊόντα #Pitenis

• Τουλουμίσιο ‘Pitenis’ – Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης και Λάχανο Αρμιά ‘Pitenis’
• Λάχανο Αρμιά ‘Pitenis’ – μπούκοβο γλυκό και Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό ‘Ερωτόκριτος’
• Σωτέ Λάχανο Αρμιά ‘Pitenis’ με μπέικον και tabasco

Και… όπως πάντα… με τους Executive Σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα, της εταιρείας #PitenisSA

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X