Και αφού οι δύο αθεόφοβοι βρήκαν τα ‘κότσια’ να κάνουν γιαπράκια …
Άρχισαν πάλι τα τρελά τους και έβαλαν το κυρίως πιάτο στο τραπέζι κάνοντας πάλι τα δικά τους τα τρελά με πουρέ από σαλάτα παντζάρι ανανά και γλάσο σαν Virginia Ham σε ένα αργομαγειρεμένο κότσι με bbq Pitenis και τις φέτες του ανανά… Τώρα το πώς το έκαναν αυτό μετά τα γιαπράκια μόνο αυτοί το ξέρουν και τα ξωτικά του άγιου Βασίλη…
Και το ταξίδι συνεχίζεται…
• Όλα τα προϊόντα της εταιρίας που χρησιμοποιούν οι Σεφ μας μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop μας.

Με τους Executive Σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα, της εταιρείας #PitenisSA

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X