Στο πρώτο Εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής, ξεκινάει το ταξίδι των γεύσεων, όπου η Γαλλία συναντάει την αριστοτεχνική Ελληνική εκδοχή της Κις Λορέν με ρώσικη σαλάτα #PItenis.Στο γιορτινό τραπέζι του Kitchen’s Secrets ξεκινάμε με αλμυρή τάρτα Κις Λορέν με γέμιση Ρώσικη σαλάτα #Pitenis, μπέικον και καπνιστό τυρί

Και το ταξίδι συνεχίζεται…
Όπως πάντα… με τους Executive Σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα, της εταιρείας #PitenisSA

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X